Startside
Sidste nyt
Aktiviteter
Prinsens historie
PLR mindelokaler
Tilbud, salgsartikler
Formål
Vedtægter
Ledelse adresser
Artikelarkiv
Indmeldelse
Billedserier

Afdelinger:
Herning
Aarhus
Aalborg
Viborg
Hundredmands-
foreningen
 

Fra Cimbrernes og Vendelboernes Domæne 

Bisættelse
Aalborg afdeling fik opgaven med at repræsentere vores fane, ved Prins Henriks bisættelse tirsdag d. 20. februar fra Christiansborg Slotskirke kl. 11:00.

Vi startede mandag d. 19. februar med en togtur fra Vrå til København som tog ca. 6. timer, tog ind på et bestilt hotel, fik vores ting afleveret på vores værelser, derefter gik vi os en lang tur op ad strøget for at blive lidt rørt efter at vi havde siddet i lang tid. Det blev spisetid og vi fandt os en lille hyggelig restaurant som lå i en kælder, (restaurant Nytorv) men med god mad og en flaske vin, så var vi kommet så langt ud på dagen, at vi skulle hjem på hotellet, men da vi kom forbi Tivoli måtte vi jo lige se om der var noget vi ikke havde set før, efter en lille time der, gik vi til hotellet.

Næste morgen spiste vi morgenmad på hotellet, hvorefter vi tog ud på Kastellet, hvor vi skulle mødes med de andre faner. Turen ind til Slotskirken foregik i forsvarets busser, vi fik at vide hvor og hvordan vi skulle stå og hvad vi skulle gøre og hvornår, det var bare så flot, men også koldt. Vi var ca.140 Faner som deltog fra forsvaret, Soldaterforeninger, Hjemmeværnet og Spejdere.

Efter bisættelsen var det retur til Kastellet, vi tog ikke med til Kastellet, da vi skulle til hotellet for at pakke og retur til Vrå, men en god tur med nogle gode minder.

Mogens Pedersen
Sekretær.

Fremtidige aktiviteter
Aalborg afd. skal afholde sommerudflugten og den er fastsat til lørdag den 15. september kl. 10:00, Mødested et er Rebild Vandrehjem, hvor der serveres brunch. Efterfølgende køres der til Godthåb Hammerværk, hvor der er en rundvisning Efter rundvisning serveres der kaffe og kage. Prisen er ikke på nuværende tids punkt aftalt, men mere i næste nummer af Prinsens, men I kan godt glæde jer, og sæt allerede nu x i kalenderen.

Aalborg
afdelingen

Stiftet 15. januar 1946

Formand:
Karl Erik Nørholt (MR)
Molbjergvej 20
9240 Nibe
Telefon:
98 35 17 60
E-mail:
storemosehus@gmail.com

 

Redaktør:
Preben I  Troelsen
Telefon: 97 12 11 98
E-mail:
pit@dlgmail.dk

Webmaster:
Jens Andersen Jensen
Telefon: 86 61 59 14
E-mail:
post@plrs.dk

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Prinsens Livregiments Soldaterforening - Stiftet den 20. marts 1918