Startside
Sidste nyt
Aktiviteter
Prinsens historie
PLR mindelokaler
Tilbud, salgsartikler
Formål
Vedtægter
Ledelse adresser
Artikelarkiv
Indmeldelse
Billedserier

Afdelinger:
Herning
Aarhus
Aalborg
Viborg
Hundredmands-
foreningen
 

Vellykket jubilarstævne 2014
Prinsens Livregiments Soldaterforening afviklede sit årlige jubilarstævne lørdag den 14. juni på Viborg Kaserne med 160 deltagere. Solen skinnede, og der var lige fra start en god stemning.
Jubilarerne mødtes på Viborg Banegård, og der var stor gensynsglæde, da man først - for nogles vedkommende - havde genkendt hinanden.
Kl. 1000 afmarcherede paraden med det fantastiske Prinsens Musikkorps i spidsen gennem Viborgs flagsmykkede gader. Efter ankomst til kasernen blev paraden afleveret til landsformand, Jens Chr. Lund, som overtog kommandoen. Herefter nedlagde landsformanden en krans ved mindestenen til minde om vore faldne kammerater. Der var overrækkelse af medaljer til fremmødte med 65, 60, 55 og 50 års jubilæum.
Den holdvise fotografering blev forestået af Mads.
Herefter var der mulighed for at bese regimentets mindelokaler, hvilket mange benyttede sig af. Der var også lejlighed til at bese kaserneområdet. Herefter var der en flot koncert med Prinsens Musikkorps i Kasernehallen. Dagen sluttede med frokost i Viborg Lounge.
Det var en rigtig god dag, hvor de fremmødte jubilarer fik lejlighed til at være sammen og mindes gamle dage på kasernen.
Næste års jubilarstævne planlægges til at finde sted lørdag den 13. juni 2015.
P. Korshøj
FM /Jubilæumsudvalget

Praktiske oplysninger vedr. hyldestkoncert til Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen
Billetsalget er startet den 15. august 2014 og billetterne koster kr. 215, hvor der er inkluderet et glas vin, serveret i glas med chateau Cayx´s monogram til ejendom. Billetter kan købes I Tinghallen, Tingvej 2, 8800 Viborg, tlf. 86 62 61 00, på Tinghallens hjemmeside og via billetnet. Det bliver en fantastisk aften, hvor Prinsgemalen oplæser egen digte fra scenen. Herudover medvirker Prinsens Musikkorps, Den franske Kvartet, operasangerinden Susanne Elmark. Der vil også være overraskelser. Nytårskoncert med Prinsens Musikkorps er altid fantastisk, og denne koncert vil være fuldt ud på højde hermed.
P. Korshøj

 

Praktiske oplysninger vedr. hyldestkoncert til Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen

Billetsalget starter den 15. august 2014 og billetterne forventes at koste lidt over kr. 200, hvor der er inkluderet et glas vin, serveret i glas med chateau Caix´s monogram til ejendom.

Det er lykkedes PLS at forhåndsreservere 200 billetter, som kan bestilles telefonisk i tiden 15. – 30. august så længe lager haves i Tinghallen, Tingvej 2, 8800 Viborg, tlf. 86 62 61 00 med angivelse af ”PLS” ved bestillingen. Men bestil allerede hurtigt efter den 14. august. Der forventes hurtigt udsolgt.

 

 

Prinsens
Livregiments
Soldaterforening

Stiftet 20. marts 1918

Landsformand:
Kurt Mosgaard
Flintevej 42
Mønsted
8800 Viborg

E-mail:
k.mosgaard@hotmail.com


 

Redaktør:
Preben I  Troelsen
Telefon: 97 12 11 98
E-mail:
pit@dlgmail.dk

Webmaster:
Jens Andersen Jensen
Telefon: 86 61 59 14
E-mail:
post@plrs.dk

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Prinsens Livregiments Soldaterforening - Stiftet den 20. marts 1918