Startside
Sidste nyt
Aktiviteter
Prinsens historie
PLR mindelokaler
Tilbud, salgsartikler
Formål
Vedtægter
Ledelse adresser
Artikelarkiv
Indmeldelse
Billedserier

Afdelinger:
Herning
Aarhus
Aalborg
Viborg
Hundredmands-
foreningen
 

Oberst Jens Chr. Lund med Kurt Mosgaard som pennefører pga. OB Lunds sygdom.

Til lykke til medaljemodtagerne....

Den gamle oberst er dog ikke helt tilfreds. Jeg havde gerne set, at medaljerne var blevet overrakt af de regimenter, som stod for udsendelserne i sin tid. I praksis for Prinsens Livregiment vil Prinsens Livregiments Soldaterforening kunne påtage sig opgaven. Medaljemodtagerne og deres familier ville få en langt bedre oplevelse end når medaljen modtages med posten eller ved mastodont-parader ved ”tilfældige” regimenter rundt om i landet.

Ved vores egen parade ville der endog kunne være mulighed for at anmode om deltagelse af kongehuset ved vores rigtige chef HKH Prinsgemalen eller HKH Prins Joachim, da de jo aktivt bakker op om vores gamle regiment og soldaterforening. Deres deltagelse ville have medaljeoverrækkelsen endnu mere festlig og mindeværdig.

Tilmed ville en medaljeparade på paradepladsen på Viborg Kaserne give medaljemodtagerne mulighed for at mødes med de veteraner, som de oprindeligt var udsendte sammen med. Det ville blive en rigtig god oplevelse for de mange deltagere, som også ville få mulighed for at bearbejde de mange indtryk, som en udsendelse altid giver anledning til.

Jeg kunne endvidere ønske mig, at de soldater, som deltog i Den Danske Brigade og Det Danske Kommando i Tyskland 1947-1958, også modtog medaljen. De bidrog til at Tyskland blev et velfungerende land, og de og deres familier led også afsavn.

Der har indtil nu ikke været den store opbakning ved de højere myndigheder, så desværre er der ikke ændringer i sigte. Vi kæmper videre!

Gloria Finis
Jens Chr. Lund

 

Prinsens
Livregiments
Soldaterforening

Stiftet 20. marts 1918

Landsformand:
Kurt Mosgaard
Flintevej 42
Mønsted
8800 Viborg
Telefon:
25 54 64 05
E-mail:
k.mosgaard@hotmail.com

 

Redaktør:
Preben I  Troelsen
Telefon: 97 12 11 98
E-mail:
pit@dlgmail.dk

Webmaster:
Jens Andersen Jensen
Telefon: 86 61 59 14
E-mail:
post@plrs.dk

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Prinsens Livregiments Soldaterforening - Stiftet den 20. marts 1918