Startside
Sidste nyt
Aktiviteter
Prinsens historie
PLR mindelokaler
Tilbud, salgsartikler
Formål
Vedtægter
Ledelse adresser
Artikelarkiv
Indmeldelse
Billedserier

Afdelinger:
Herning
Aarhus
Aalborg
Viborg
Hundredmands-
foreningen
 

Landsformanden har ordet...

Kære medlemmer af PLS

I disse uger har Peder Korshøj og jeg fornøjelsen af at deltage i afdelingernes generalforsamlinger i Herning, Aarhus, Viborg og Aalborg. Deltagelsen giver et indtryk af gode aktiviteter og en fin stemning i vores forening. Oven i købet er møderne og deltagerne tilmed både hyggelige og velsmagende. Tak for muligheden for at deltage i generalforsamlingerne og en særlig tak til de mange, som leverer en både stor og påskønnet frivillig indsats i bestyrelser m.fl.

PLS medlemmerne er jo PLR soldater. Nogle har været udsendte i international tjeneste. Og heraf er der nogle, som er blevet syge af deres udsendelser. De har alle leveret en indsats til fordel for en bedre verden og bidraget til, at vi kan leve i forholdsvis sikkerhed i Danmark. Jeg er sikker på, at PLS aktiviteterne med kammeratskabsaftener, skydning, bowling m.v. giver gode rammer for fælles samvær og netværk, hvilket også er et stort gode for vore mindre raske soldaterkammerater.

Jeg vil imidlertid opfordre til, at PLS krigere, som har kræfter i overskud, giver en hånd med i det mere dedikerede veteranarbejde som foregår bl.a. i De Blå Baretter og veteranhjemmene i bl.a. Fredericia, Aalborg og nu også i Aarhus.

De steder, hvor der ikke er veteranhjem, bl.a. i Herning og hvor der ellers bor Prinsens folk, håber jeg på fælles indsatser i godt samarbejde med andre soldaterforeninger, så der bliver tilbud til tidligere udsendte incl. post traumatisk stress-ramte. Det behøver ikke være specielt tidskrævende eller koste penge. Det kunne være et lejlighedsvist møde, f.eks. en veteran-café-aften, hvor tidligere udsendte på tværs af værn og regimenter kunne mødes og netværke. Også udsendte fra f.eks. nødhjælpsorganisationer og beredskabsstyrelsen kunne inviteres.

Et initiativ som dette vil være en positiv nyskabelse for mange udsendte og vil også give øget og positiv synlighed for de involverede soldaterforeninger. Flere medlemmer er jo altid velkomne.

Gloria Finis

Kurt Mosgaard
 


 

 

Prinsens
Livregiments
Soldaterforening

Stiftet 20. marts 1918

Landsformand:
Kurt Mosgaard
Flintevej 42
Mønsted
8800 Viborg
Telefon:
25 54 64 05
E-mail:
k.mosgaard@hotmail.com

 

Redaktør:
Preben I  Troelsen
Telefon: 97 12 11 98
E-mail:
pit@dlgmail.dk

Webmaster:
Jens Andersen Jensen
Telefon: 86 61 59 14
E-mail:
post@plrs.dk

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Prinsens Livregiments Soldaterforening - Stiftet den 20. marts 1918