Startside
Sidste nyt
Aktiviteter
Prinsens historie
PLR mindelokaler
Tilbud, salgsartikler
Formål
Vedtægter
Ledelse adresser
Artikelarkiv
Indmeldelse
Billedserier

Afdelinger:
Herning
Aarhus
Aalborg
Viborg
Hundredmands-
foreningen
 

Forretningsudvalget helt ude i skoven
Af Kurt Mosgaard

Nogle PLS medlemmer vil måske sige, at Forretningsudvalget (FU) endelig har modtaget en passende diagnose: ”helt ude i skoven”. Men så galt er det (måske) ikke ;-). Derimod valgte Preben Troelsen, Poul-Erik Timm, Peder Korshøj og jeg (FU) bistået af Erik Jensen at mødes ude i min lille skov ved Bjerregrav. Dermed kunne vi få lidt tiltrængt motion ad skovens stier og bakker og samtidig holde et FU-møde kun afbrudt af lidt fuglefløjt fra sang- og lommelærker.

Vi kunne glæde os over, at salget af medalje-øl er gået godt, så PLS i den nærmeste fremtid kan anerkende nogle lokale ildsjæle, som yder en fantastisk indsats over for udsendte soldater og veteraner. Vi vedtog ved samme lejlighed at investere i endnu mere øl, så vi ikke løber tør i de varme sommermåneder.

Vi blev også enige om, at PLS 100 års jubilæum den 20. marts 2018 skal markeres på passende vis. Der arbejdes videre med et oplæg, som omfatter en march gennem byen med Prinsens Musikkorps, parade og kransenedlægning, reception m.v. Der arbejdes også med et jubilæumsskrift, hvor Erik Jensen er formand for redaktionskomiteen, idet PLS afdelinger og udvalg anmodes om at skrive om egen afdeling og udvalg m.v.

Aarhus-afdelingens forslag om, at medlemmerne i nok især Viborg Afdelingen får mulighed for at flytte lokalafdeling, så de mindre lokalafdelinger kunne få tilgang af flere medlemmer, støttes. Der skal selvfølgelig være tale om frivillighed, og vi skal også tale stilling til fremgangsmåden. Der var også bred enighed om, at alle aktiviteter i de enkelte lokalafdelinger bør være åbne for medlemmer fra andre lokalafdelinger. Emnerne drøftes under Repræsentantskabets generalforsamling 9. juni.

Det er nok ikke sidste gang, at Forretningsudvalget drager til skovs, når selv rådyrene vil være med til mødet.

 

Prinsens
Livregiments
Soldaterforening

Stiftet 20. marts 1918

Landsformand:
Kurt Mosgaard
Flintevej 42
Mønsted
8800 Viborg
Telefon:
25 54 64 05
E-mail:
k.mosgaard@hotmail.com

 

Redaktør:
Preben I  Troelsen
Telefon: 97 12 11 98
E-mail:
pit@dlgmail.dk

Webmaster:
Jens Andersen Jensen
Telefon: 86 61 59 14
E-mail:
post@plrs.dk

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Prinsens Livregiments Soldaterforening - Stiftet den 20. marts 1918