Startside
Sidste nyt
Aktiviteter
Prinsens historie
PLR mindelokaler
Tilbud, salgsartikler
Formål
Vedtægter
Ledelse adresser
Artikelarkiv
Indmeldelse
Billedserier

Afdelinger:
Herning
Aarhus
Aalborg
Viborg
Hundredmands-
foreningen
 

VM i faldskærmsudspring

Det Militære Faldskærmslandshold til De Militære Verdensmesterskaber i Faldskærm Warrendorf, Tyskland fra den 10. til den 21. juli.

I perioden 10. til 21. juli deltog det Militære Faldskærmslandshold i de militære verdensmesterskaber i Warrendorf, Tyskland.

Holdet bestod af meget dygtige og erfarne faldskærmsspringere fra forskellige myndigheder i forsvaret. Den mest erfarne springer var Michael Petersen fra Jægerkorpset med mere end 12.000 faldskærmsudspring bag sig.

Klavs Niebuhr, medlem af bestyrelsen for Prinsens Livregiments Soldaterforenings Viborgafdeling samt Formand for Kontaktudvalget for Soldaterforeningerne i Viborg var, i sin egenskab af Sportschef for det Militære Faldskærmslandshold, chef for det danske hold.

Holdet opnåede meget tilfredsstillende resultater både i præcisionsspring, hvor springerne fra 1250 meters højde skal ramme et mål på blot 2 cm. samt i formationsspring hvor fire springere fra 3.500 meters højde i fritfald skal danne så mange forskellige forudbestemte figurer indenfor 35 sek. Springet filmes af holdets frifaldsvideospringer.

Bedste danske placering blandt de 43 deltagne nationer med i alt godt 350 faldskærmsspringere var Pernille Lykke med en 7. plads og en samlet afvigelse på blot 14 cm. over konkurrencens 8 præcisionsspring.

Klaus Niebuhr
Chef for det Danske hold.

 

Prinsens
Livregiments
Soldaterforening

Stiftet 20. marts 1918

Landsformand:
Kurt Mosgaard
Flintevej 42
Mønsted
8800 Viborg
Telefon:
25 54 64 05
E-mail:
k.mosgaard@hotmail.com

 

Redaktør:
Preben I  Troelsen
Telefon: 97 12 11 98
E-mail:
pit@dlgmail.dk

Webmaster:
Jens Andersen Jensen
Telefon: 86 61 59 14
E-mail:
post@plrs.dk

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Prinsens Livregiments Soldaterforening - Stiftet den 20. marts 1918