Startside
Sidste nyt
Aktiviteter
Prinsens historie
PLR mindelokaler
Tilbud, salgsartikler
Formål
Vedtægter
Ledelse adresser
Artikelarkiv
Indmeldelse
Billedserier

Afdelinger:
Herning
Aarhus
Aalborg
Viborg
Hundredmands-
foreningen
 

Til skyttestævne i Schweiz

JDR, JDRI og PLS var flot repræsenteret, da to hold fra Forsvarets landshold i skydning deltog i CISM regionale skydestævne i Thun, Schweiz i perioden 2. til 6. oktober. Der deltog ca. 27 lande og 200 skytter i stævnet, som gennemførtes på et af Europa´s største skydebaneanlæg.

JDR-JDRI-PLS havde fire deltagere: tidligere RC og nuværende landsformand for Prinsens Livregiments Soldaterforening (PLS) Kurt Mosgaard var kortvarigt trukket ”i trøjen” som generalmajor og delegationschef; OS Gitte Vinther Nielsen fra Panserbataljonen var med som holdleder og skytte for kvindernes 50 m riffel hold; Sys Hansen var med som riffelskytte på 50 m holdet; endelig deltog SSG Jørn Erlandsen, som netop er pensioneret efter en årrække ved Hærens Sergentskole.


Sys Hansen guld på 50 m.

Sys Hansen vandt 60 skud liggende med riffel på 50 meter med 623,1 points og en pæn afstand til nærmeste konkurrent fra Schweiz. Flot, flot. RESPEKT!


Jørn Erlandsen modtager CISM medalje.

SSG Jørn Erlandsen fik CISM medaljen for hans mangeårige indsats som træner for 300 m skytterne og international jury-medlem på utallige stævner. Det er ikke uden grund at Jørn kaldes ”Mr. 300 m”. MERE RESPEKT!!

Transporten til Schweiz foregik i mini-busser og med fly. Bilerne viste sig at være den bedste løsning. Luftfartsselskaberne og især KLM efterlod konsekvent kufferter og producerede forsinkelser uden at blinke. Vi er hjemme igen, så pyt - men det ville muligvis have pyntet på SSG, hvis han havde kunnet anlægge M/69 til afslutningsceremonien.

Et veltilrettelagt arrangement med nogle af verdens bedste internationale skytter og med et fint dansk aftryk på resultatlisten. God oplevelse !

 

Prinsens
Livregiments
Soldaterforening

Stiftet 20. marts 1918

Landsformand:
Kurt Mosgaard
Flintevej 42
Mønsted
8800 Viborg
Telefon:
25 54 64 05
E-mail:
k.mosgaard@hotmail.com

 

Redaktør:
Preben I  Troelsen
Telefon: 97 12 11 98
E-mail:
pit@dlgmail.dk

Webmaster:
Jens Andersen Jensen
Telefon: 86 61 59 14
E-mail:
post@plrs.dk

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Prinsens Livregiments Soldaterforening - Stiftet den 20. marts 1918