Startside
Sidste nyt
Aktiviteter
Prinsens historie
PLR mindelokaler
Tilbud, salgsartikler
Formål
Vedtægter
Ledelse adresser
Artikelarkiv
Indmeldelse
Billedserier

Afdelinger:
Herning
Aarhus
Aalborg
Viborg
 
 
Landsformanden har ordet

Af Kurt Mosgaard, oberst og landsformand

Vi har en sjælden varm sommer med Middelhavs-temperaturer bag os. Jeg håber, at det gode vejr vil fortsætte under de to forestående fælles-arrangementer, og at mange medlemmer, pårørende og andre interesserede har meldt sig til. Vi starter med den fælles sommerudflugt, som går til Rebild og Godthåb Hammerværk den 15. september, en tur som arrangeres af Aalborg afdelingen. Dernæst følger turen til Stettin i Polen fra 1. til 4. oktober, hvor Peder Korshøj er arrangør. Begge arrangementer er omtalt andetsteds i dette blad og i de tidligere numre af bladet. 

Efter de to arrangementer må vi nok belave os på et mere typisk nordisk vejr efterhånden som vi går efteråret og vinteren i møde. Det giver imidlertid et godt grundlag for mange gode kammeratlige timer indendørs i PLS regi med kortspil, skydning, bowling, fællesspisning. Også her håber jeg på stor opbakning og deltagelse.

Der er modtaget et par skriftlige forslag om placeringen af det store PLR LOGO, som har sin oprindelse på græsplænen foran regimentsbygningen på Skive Kaserne. Se omtalen herom på en af de næste sider.

På forhånd stor tak til jer bestyrelsesmedlemmer og andre frivillige, som står for de fælles PLS aktiviteter! Skulle der være gode ideer til nye aktiviteter, så er der jo fortsat en initiativpulje, så de enkelte man rimeligt risikofrit kan afprøve nye aktiviteter. Så kontakt din lokale bestyrelse, hvis du har et forslag til ny aktivitet. Selvfølgelig gerne med din deltagelse i gennemførslen, hvis muligt.

Gloria Finis,

Kurt Mosgaard

Prinsens
Livregiments
Soldaterforening

Stiftet 20. marts 1918

Landsformand:
Kurt Mosgaard
Flintevej 42
Mønsted
8800 Viborg
Telefon:
25 54 64 05
E-mail:
k.mosgaard@hotmail.com

 

Redaktør:
Preben I  Troelsen
Telefon: 97 12 11 98
E-mail:
pit@dlgmail.dk

Webmaster:
Jens Andersen Jensen
Telefon: 86 61 59 14
E-mail:
post@plrs.dk

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Prinsens Livregiments Soldaterforening - Stiftet den 20. marts 1918