Startside
Sidste nyt
Aktiviteter
Prinsens historie
PLR mindelokaler
Tilbud, salgsartikler
Formål
Vedtægter
Ledelse adresser
Artikelarkiv
Indmeldelse
Billedserier

Afdelinger:
Herning
Aarhus
Aalborg
Viborg
 
 
Landsformanden har ordet

Af Kurt Mosgaard, oberst og landsformand

Vores kære tidligere regimentschef for Prinsens Livregiment og mangeårige landsformand Oberst Jens Christian Lund er død. Det berører mig og mange medlemmer dybt. Læs omtalen af obersten ”In Memoriam” senere i bladet.

Men Prinsens Livregiments Soldaterforening består, og det er jo helt efter oberstens ønske. Efterårets aktiviteter er godt i gang. Skydning, bowling, fællesspisning, kammeratskabsaftener er nogle af de muligheder, som lokalafdelingerne tilbyder. Jeg håber, at I er mange, som deltager. Det er hyggeligt, det er ofte udfordrende, man bevarer venskaber og nye kommer til – man går altid med en god oplevelse. Husk også på, at man kan deltage i andre lokalafdelingers aktiviteter – alle er velkomne.

Hvis der mangler aktiviteter, så vil jeg opfordre til at udnytte initiativ-puljen, som netop er der for at hjælpe nye aktiviteter i gang i lokalafdelingerne, bl.a. for at skabe grundlag for nye medlemmer, uden at der er nogen økonomisk risiko forbundet dermed.


Mulighederne for nye aktiviteter er uendelige: fælles tur i biografen eller til koncert; besøg Tirpitz-museet; besøge en kaserne, flyvestation eller flådestation, måske sejltur med hjemmeværnet; fælles tur til fodbold- eller håndboldkamp; cykeltur; vinterbadning ude eller inde; sauna for de mere kuldskære; foredrag og meget andet. Vi er i et land med næsten ubegrænsede muligheder. Måske er der mulighed for at arrangere noget sammen med andre lokale soldaterforeninger, Danske Veteraner eller Våbenbrødrene. Jo flere, jo bedre…

Tak til alle jer, som har deltaget i og lagt frivilligt arbejde i vore fælles aktiviteter de seneste par måneder – ikke mindst Polen-turen, landsudflugten og Flagdagen, som nu markeres i næsten alle kommuner.

Gloria Finis – og snart rigtig glædelig jul til jer alle og jeres nærmeste
 

 

Prinsens
Livregiments
Soldaterforening

Stiftet 20. marts 1918

Landsformand:
Kurt Mosgaard
Flintevej 42
Mønsted
8800 Viborg
Telefon:
25 54 64 05
E-mail:
k.mosgaard@hotmail.com

 

Redaktør:
Preben I  Troelsen
Telefon: 97 12 11 98
E-mail:
pit@dlgmail.dk

Webmaster:
Jens Andersen Jensen
Telefon: 86 61 59 14
E-mail:
post@plrs.dk

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Prinsens Livregiments Soldaterforening - Stiftet den 20. marts 1918