Startside
Sidste nyt
Aktiviteter
Prinsens historie
PLR mindelokaler
Tilbud, salgsartikler
Formål
Vedtægter
Ledelse adresser
Artikelarkiv
Indmeldelse
Billedserier

Afdelinger:
Herning
Aarhus
Aalborg
Viborg
 
 
Landsformanden har ordet

Af Kurt Mosgaard, oberst og landsformand
Hjertelig velkommen til mange nye medlemmer og efterårets hyggelige og spændende samvær i PLS. Hatten af for Peder Korshøj og Karl Buksti, som har hvervet henholdsvis syv og et nyt medlem til forskellige afdelinger af PLS gennem den seneste måned. Godt gået og noget, som gerne må smitte! Husk på, at man ikke behøver at have været soldat ved PLR for at blive medlem i PLS, så har du en god ven/veninde, så er han/hun også velkommen i vores rækker.

De fire afdelinger har en række spændende medlemstilbud spændende fra bowling, skydning, fugleskydning, kammeratskabsaftener m.fl. Som sædvanlig er der frit valg på alle hylder, og medlemmer i en lokalafdeling er hjertelig velkomne til at deltage i aktiviteter i andre afdelinger.
Vi nærmer os også landsudflugten til Aarhus Kunstmuseum AROS lørdag den 14. september, hvor der venter et spændende program. Programmet og tilmelding fremgår af forrige blad og de følgende sider.

I forrige blad skrev jeg lidt om bukkejagten i Finderup Øvelsesterræn, hvor jeg er med i det konsortium, som har lejet jagten i en årrække. Trods mange besøg i terrænet fik jeg ikke has på sommerbukken, som skulle være en seksender – til gengæld rigtig mange møder med kendte øvelseslokaliteter som Gule Gård, Kykhøj, Koteletten m.fl. og naturoplevelser i form af råer med lam, spids- og gaffelbukke, dådyr, ræve og mårhunde samt samvær med jæger-soldaterkammerater. Terrænet er i øvrigt åbent for civile, når der ikke er øvelsesaktivitet, så udflugter og gåture kan varmt anbefales.

Forude venter for mit vedkommende et par genindkaldelser i uniform. Sidst i august gennemføres Militært Nordisk Mesterskab (MNM) i skydning i Vingsted og Borris med JDR som arrangør. Jeg er her med som generalmajor og dansk delegationschef. Jeg er tillige udtaget til riffel feltskydning, så jeg ses ofte på skydebanen i Ørre og Ulfborg i disse uger. Kryds gerne fingre torsdag den 29. august, hvor feltskydningen gennemføres. I vil kunne læse mere om MNM andetsteds.

Fra 15. til 29. oktober forlægger vi til Kina for at deltage i Military World Games – militærets svar på OL - hvor alle militære sportsgrene er repræsenteret – bl.a. skydning, faldskærm, 5-kamp m.fl. Her er PLS repræsenteret med to personer, idet formanden for Viborg Afdelingen Klavs Niebuhr er med som sportschef for faldskærmsholdet. Mon ikke det bliver til en artikel til bladet fra Kina også.

I ønskes alle en fortsat god sommer.

Gloria Finis
Kurt Mosgaard
 

Prinsens
Livregiments
Soldaterforening

Stiftet 20. marts 1918

Landsformand:
Kurt Mosgaard
Flintevej 42
Mønsted
8800 Viborg
Telefon:
25 54 64 05
E-mail:
k.mosgaard@hotmail.com

 

Redaktør:
Preben I  Troelsen
Telefon: 97 12 11 98
E-mail:
pit@dlgmail.dk

Webmaster:
Jens Andersen Jensen
Telefon: 86 61 59 14
E-mail:
post@plrs.dk

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Prinsens Livregiments Soldaterforening - Stiftet den 20. marts 1918