Startside
Sidste nyt
Aktiviteter
Prinsens historie
PLR mindelokaler
Tilbud, salgsartikler
Formål
Vedtægter
Ledelse adresser
Artikelarkiv
Indmeldelse
Billedserier

Afdelinger:
Herning
Aarhus
Aalborg
Viborg
 
 
Landsformanden har ordet

Af Kurt Mosgaard, oberst og landsformand

Vi har måttet tage afsked med vores redaktør og mangeårige medlem Preben Isager Troelsen,
som desværre døde i hjemmet i Herning den 13. september. Preben var en energisk redaktør, altid
hjælpsom og tilmed en god skribent og fotograf,som altid bidrog til at forevige vores fælles arrangementer. Preben bærer en stor del af æren for, at Prinsens er et godt blad at læse. Han var
en god ven. Stor tak til alle jer, som bidrog til at Prebens bisættelse blev både smuk og mindeværdig, ikke mindst med deltagelsen af vores faner. Æret være Prebens minde.

Helt i Prebens ånd fortsætter vores fælles PLS aktiviteter i de fire afdelinger. Jeg håber på, at mange af jer vil se jeres snit til at stikke af hjemmefra og nyde kammeratskabet i PLS uanset om det er almindelig hygge, bowling, skydning eller fællesspisninger.

Stor tak til Aarhus-afdelingen for at forestå landsudflugten til kunstmuseet AROS i Aarhus 14. september En formidabel dag! Desværre kun med ca. 20 deltagere, og der var plads til mange flere. Vi vil i Repræsentantskabet drøfte, om vi skal fortsætte med de årlige landsudflugter eller om kræfterne fremover bør bruges på andre aktiviteter.

Stor tak til Teddy Børgesen fra dragonerne, der har tilbudt at varetage PLS redaktør-jobbet i denne udgave af Prinsens, så vi får tid og omtanke til at udnævne en ny redaktør fra egne rækker. Teddy har mange kvaliteter, og hans dragonhjemmeside  læses af mange hundrede mennesker Selv sætter jeg stor pris på, at han altid benævner mig som generalmajor. Tak Teddy!! Teddy har nok allerede forudset mine kommende udlandsrejser med midlertidig grad af generalmajor for Forsvaret og NATO.

De kommende 6 måneder byder på et større antal rejser til Kina, Frankrig og Polen i forbindelse med forberedelse og gennemførelse af en fransk NATO-øvelse og dansk deltagelse i Military World Games. Jeg er leder af skytterne til Military World Games, og Klavs Niebuhr leder vore faldskærmsspringere, så PLS er godt repræsenteret. Vi kan i perioder være vanskelig at få kontakt med, da internettet i Kina ikke er så velfungerende.
I ønskes alle et solbeskinnet efterår.

GLORIA FINIS


 

Prinsens
Livregiments
Soldaterforening

Stiftet 20. marts 1918

Landsformand:
Kurt Mosgaard
Flintevej 42
Mønsted
8800 Viborg
Telefon:
25 54 64 05
E-mail:
k.mosgaard@hotmail.com

 

Redaktør:
Preben I  Troelsen
Telefon: 97 12 11 98
E-mail:
pit@dlgmail.dk

Webmaster:
Jens Andersen Jensen
Telefon: 86 61 59 14
E-mail:
post@plrs.dk

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Prinsens Livregiments Soldaterforening - Stiftet den 20. marts 1918